15 juli 2011

"Everything in life is luck" - Donald Trump

 
Jag känner att jag bara måste tipsa er om en sajt jag hittade för någon dag sen… Jackpott 6000!
Det är en spelsida med en slotmachine som är så himla rolig. Anledningen till att jag gillar den är att den påminner mig väldigt mycket om när jag var liten. När jag var ungefär 4 år flyttade min familj till Tyskland och varje gång vi skulle hem till Sverige och hälsa på släkt och vänner så åkte vi med Stena Line. Ombord fanns det alltid slotmachines och jag kommer ihåg att jag alltid fick lägga i en tia eller hur mycket det nu var och spela en gång/resa. Jag tyckte det var så himla roligt med ljudet och spaken man drog i osv.

På Jackpott 6000 spelar man på en digital slotmachine som låter precis som när jag var liten och dessutom är det massor av blinkande lampor etc. I just love it! 

Jag som är en estetisk perfektionist tycker att hemsidan är grymt snygg (vilket också gör att jag gillar den mer och vill tipsa er läsare om den). Färgerna är sådär varma och mysiga så jag får ”semester och en spelautomat vid poolen”-känsla av hemsidan. Dessutom är det lätt att hitta på sidan, det finns liksom typ 4 länkar man kan klicka på och alla är tydligt utmärkta.

Check it out och kolla om ni också blir lika förtjusta som jag vettja.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.