22 juli 2011

Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend

Ja då är det äntligen fredag! I och för sig är det ingen skillnad för mig nu på sommaren haha. I alla fall ska jag in till Göteborg och hälsa på farmor och farfar. Vi ska fixa middag åt dom ikväll så det blir en nog trevligt. Först ska vi förbi Feskekörka och hämta upp lite skaldjur... THAT is swedish summer for me!

Det finns WiFi i lägenheten så självklart tar jag med mig datorn dit!

Nu har jag bara ett i-landsproblem att lösa och det är att hitta något att ha på mig. Jag snackade med en kompis på Facebook igår som tyckte att jag skulle köra med Blåvitts matchsställ haha men det kan nog bli liiite over the top tror jag...
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.