25 juli 2011

Dobro utro/Dobro Jutro

Igår blev det en grym middag. Först pappas ungsgratinerade havskräftor (my favourite!) till förrätt och sen till varmrätt en saftig blodig oxfilé med grönsaker och bea. Nu är jag nyvaken och ska nog snart dra mig ur sängen för att gå och käka frukost med alla andra... den ända som hindrar mig är att jag och William sover uppe i lillstugan och jag har mina gymshorts och en tank på mig och det är svinkallt att gå i blåste, inte så långt men ändå! Nej jag borde nog gå ner och käka med resten av gänget nu.

 

För alla som undrar, betyder "dobro utro" god morgon på bulgariska och "dobro jutro" betyder god morgon på kroatiska
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.