24 juli 2011

Crap! x2

Hur kommer det sig att jag äter sötsaker som en flodhäst så fort jag har paus i min träning?! Jag blir jätteirriterad på mig själv men jag kan inte låta bli. Idag har jag ju min kompis William här med sin familj och då har jag lagt all träning på hyllan i två dagar. Alltså har jag redan kastat i mig en halv wienerlängd, en halv chipspåse och en superfet middag med massa smör... ok middagen var faktiskt LCHF så det var ok.

Nej jag får helt enkelt försöka hålla mig ifrån allt sött imorgon... håll tummarna för mig!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.