11 juli 2011

Be Creative

Igår berättade jag ju om kvällen ute på Sjölunda med Sofia och hennes familj. Idag tänkte jag tipsa alla mina söta tjejläsare om hennes syster Sarahs blogg "Be Creative by Sarah Grundén".

Jag kommer ihåg när jag var liten och vi hälsade på hemma hos Sofia och Sarahs familj, jag tyckte alltid att Sarah var så himla snygg! (vilket jag fortfarande gör haha). Sist jag träffade henne kommer jag ihåg att vi satt och spelade Tekken på PlayStation i typ 5 timmar med hennes kusin och några till.

I alla fall, hon jobbar som makeupartist och har jobbat med bland annat Carolina Gynning(!), och senast med Andreas Wijk(!!) under hans fotografering för Veckorevyn. I sin blogg skriver hon om smink, ger tips på sminkningar och produkter och skriver allmänt om sitt liv. Det jag gillar mest med hennes blogg är att det alltid är så otroligt fina bilder i den. För alla er tjejer där ute som gillar smink kan jag ju bara säga, CHECK OUT HER BLOG!

(klicka på bilden för att komma till bloggen)0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.