2 juli 2011

Back from the beach

Nu är jag tillbaka från stranden. Jag, Jenny, Alex, Stina, Sandra, Sigis och Ernesta åkte iväg till Sandvik tidigare idag och sen har vi hängt där och bara njutit av att slappa i solen. Sigis hade med sig sin windsurfing-bräda så han var iväg ute på havet nästan hela tiden medan alla vi andra satt och solade och badade. Sen hade vi med lite kallt att dricka, mat och annat gott.

Det var en riktigt nice chilldag på stranden och nu är alla hemma för att fixa sig och sen blir det middag ute på stan och sen partykväll i hamnen igen. Nu måste jag dra iväg och göra mig i ordning också för snart antar jag att vi ska ut igen. See ya!

 
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.