1 juli 2011

And so the party weekend begins

 
So now it begins, idag är det typ stadsfest här i stan och det kommer vara så sjukt mycket folk ute hela natten så nu blir det fest dygnet runt typ. Idag måste jag iväg och tvätta bilen en vända och sen självklart fixa i ordning mig inför ikväll. Ikväll kommer ju Jenny ner hit också så ikväll blir det drinkar hela natten lång med henne och Stina. Imorgon hoppas jag på strålande sol så vi kan spendera massa tid på stranden och bara chilla.

I helgen så är Alex ledig också så han ska hänga med på lördag och chilla på stranden och sen på kvällen också. Hoppas att han inte backar ur hehe för det var sjukt länge sen jag träffade honom... ja jag vet att vi bor i samma stad men har har jobbat och jag har pluggat jättemycket men vi har hörts på telefon och så i alla fall.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.