3 juli 2011

And so everything is back to normal

Min lunch idag, Tempura Roll med friterad kyckling och sen kom det in en skål pommes också. Perfekt bakismat tycker jag. Idag åkte Jenny hem till storstan igen så hon, jag, Stina och Stinas pojkvän var nere i hamnen och käkade lite lunch. Självklart var mina stora solglasögon med, också perfekta när man är lite bakis haha.

Nu sitter jag i köket med datorn och är allmänt less och sur... trött som fan vilket inte heller bidrar till det bästa humöret men WTF liksom, det är söndag.
3 comments:

 1. Hej Alvin! Jag var nere i Trosa i helgen ochdet var jättekul med allt festande. I lördags var jag nere på restaurang Fina Fisken och när jag och mina kompisar satt där så hörde jag hur någon nämnde ditt namn och satt och bashade dig rätt rejält!! Det var någon kille i vitt som satt och snackade jättemycket, jag bara tänkte att du bör veta det. När vi hade gått därifrån fock jag höra av min kompis att både du och Blondinbellas assistent varit på Fina Fisken samtidigt som oss, jag som älskar bloggar blev skitsur för att hon inte sa nåt när vi var där! Känner du Elin? Satt ni tillsammans?

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Ohh spännande! Who did u mess with? Haha

  SvaraRadera
 3. Känner du Elin?!

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.