1 juli 2011

And now I will spend the next 30 min washing my hair

 Ikväll måste mitt hår se grymt bra ut och för att få det lätt att styla (jag har jättetjockt hår) måste jag tvätta ur det riktigt ordentligt. Jag har redan planerat in tvättrutinen innan utekvällar:
  1. Schampo
  2. Conditioner
  3. Hårinpackning
Sen kör jag dom här tre stegen en gång till och sen har jag i en produkt från Osis (har glömt vilken produkt för etiketten har lossnat) och kammar igenom håret. Under hela dagen låter jag bli att lägga i någon produkt och har istället keps på mig... no products = hiding my head. På kvällen blöter jag håret och blåser ur det innan jag börjar med kvällsstylingen.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.