3 juli 2011

And the hangover day continues in style

Även om jag inte alls är lika bakis längre så fortsätter jag på det temat hela dagen tänker jag. Ikväll blir det hemmagjord pizza och sen filmkväll! Rätt skönt att ha en riktig slappar dag hemma bara. Ok igår var vi på stranden i typ fem timmar och chillade i solen men då var alla rätt slitna sen kvällen innan och samma sak idag. Nu är det liksom första "riktiga" chilldagen den här helgen.

Stadsloppshelgen här i stan är alltid helt galen och alla är ute och festar och det är så himla härligt, jag träffar alltid folk ute som jag inte har sett på jättelänge och det är alltid lika roligt.

Här är en video från stranden igår förresten
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.