30 juni 2011

You gotta love being you


Idag har jag storstädat ute i "skid/verktygsboden" och fått ihop tre stora säckar med skräp. Nu chillar jag lite med en LCHF-lunch och sitter och smsar med Jenny (again, I love that I have 3000 free SMS). Snart ska jag dra iväg och handla lite och sen blir det nog en härlig runda på golfbanan.

Visst ja, jag vet inte om jag har skrivit det i bloggen redan men jag storstädade garderoben så jag äntligen har lite ordning och reda där inne.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.