28 juni 2011

The world is... a pancake!

Idag lagade jag pannkakor till lunch, jag har har typ inte lagat det på flera månader känns det som men idag blev det äntligen av! Snart ska jag ner i hamnen och chilla med Sandra som jag inte har träffat på typ två veckor för först va hon bortrest och sen hade hon familjen på besök. Det ska bli kul att "catch up" på allt som har hänt, mycket händer ju trots allt under två veckor.

Sen så ska jag planera helgen lite mer för den första riktiga(!) partyhelgen kommer den här veckan...
Jenny Cool kommer ner hit och ska bo hos Stina så då blir det massa chill! I love this annual party weekend!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.