28 juni 2011

The weekly shopping trip

Först så drog jag och Sandra ner till Hannah's, vårat standard café, där vi tog varsin cocoslatte och satt och snacka lite. Efter det gick vi på en liten shoppingtur och jag köpte
  • Travalo Parfymflaska. Den är perfekt för utekvällar eller att allmänt ha i fickan. Man får rum med 4 ml (50 användningar) och sen är det bara att fylla på igen. Riktigt perfekt sak på sommaren. Jag köpte min i en affär här i stan men ni kan också köpa den hos CoolStuff.se. Om ni tittar på bilden här nedanför ser ni hur liten flaskan är, perfekt att ha i fickan eller väskan.
    Sandra köpte en riktigt snyggt nagellack som hon målade på när vi åt glass... awesome!
Efter vår lilla shoppingtur drog vi vidare ner till hamnen och chillaxade med lite glass och fortsatte snacka, vi hade ju två veckor att ta igen liksom!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.