27 juni 2011

This is one of the best trends ever

Det här med manbag är ju något som dom flesta vet om och som jag redan kör på sen finns det ju också "murses" (man purse) och det är ju grymt bra att ha på till exempel en utekväll. Jag vill alltid ha med mig kamera, mobil, plånbok nycklar osv och det får absolut inte rum i dom få fickor som jag har på mina jeans. Därför är det perfekt att ha en "murse" och jag har hittat en perfekt i skinn som jag ska börja använda... I love it!

Min "dröm-murse" just nu är the Macao Clutch från Louis Vuitton som är grymt snygg.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.