29 juni 2011

Just can't wait to get on the road again

 
Oj, jag har haft fullt upp med att köra saker hit och dit idag så jag glömde bort att blogga lite. Alldeles strax ska jag iväg till sopptippen med ett lass och sen ska jag skjutsa Sandra till Ica och sen ska jag köpa lite roliga beach-saker till helgen. Jag älskar ju att köra bil och speciellt när det är så roliga bilar att köra, idag kör jag omkring i lilla "Ettan", BMW 1-serie.

Anyway, jag ska iväg nu men självklart lägger jag upp bilder på beach-sakerna som jag ska köpa.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.