26 juni 2011

Just another wonderful Sunday

Ja då är det ytterligare en härlig söndag. På sommaren älskar jag söndagar eftersom jag ändå inte har något speciellt inbokat på måndagar... idag har jag i alla fall vänt jord ute i trädgården där det ska läggas nytt gräs. Efter det tråkjobbet drog jag iväg till Rusta för att fylla på badrummet med lite saker som har börjat ta slut.

Kvällens planer ser ut att bli rätt chill för jag ska iväg och träffa en kompis, käka lite middag och bara ta det allmänt lugnt. Asså jag älskar såna här sommardagar när man bara tar allt som det kommer... det kan nog inte bli bättre.

Nu måste jag springa iväg och gräva lite i min walk-in-closet efter lite kläder till dagens tredje klädbyte haha
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.