25 juni 2011

Inspiration: Gucci S/S 2012 (My favourites)

 Igår skrev jag ju om Guccis vår/sommarkollektion 2012. Jag skrev ju också att det var svårt för mig att välja tolv plagg som jag tyckte stack ut extra mycket eller var extra snygga men efter att ha sett hela showen och gått igenom bilderna igen har jag hittat dom. Den översta tycker jag är otroligt snygg och enkel och något som jag tänker köra på redan nu i sommar. Den andra är för mig lite mer vår eller kanske seglarsemester i skärgården så den har jag redan nu planerat in inför Marstrand nu i juli. Dom två sista är för mig väldigt snygga till en födelsedagsfest eller lättare tillställning, det jag gillar extra mycket med kostymern är den slimmade siluetten och de slimmade kostymbyxorna. 

Jag gillar det eftersom slimmat ger en illusion av förlängning och eftersom att jag är 170 så ser jag längre ut i slimmade plagg.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.