26 juni 2011

Finally the temperature stabilizes

Nu verkar det äntligen som om temperaturen kommer att hålla sig på en någorlunda liknande nivå i mer är två dagar. Den kommande veckan ska det vara mellan 24-27 grader står det... I like it!

Nu ska jag ner och äta lite lunch och sen får vi se vad denna soliga dag har att erbjuda. By the way så upptäckte jag att alla tre Göteborgslagen i Allsvenskan spelar matcher ikväll så jag har dom på alert i min mobil. Eftersom att både Häcken och Gais ligger 1 resp. 2 poäng före IFK måste jag ha koll på hur det går även för dom.

Anyway, now I'm off to lunch babes!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.