27 juni 2011

And now I have summer break again!


Ja då har jag gjort den här veckans skolarbete så nu har jag sommarlov igen!!! Uppgiften var att diskutera vilka sociala effekter evenemang som OS, VM etc men också hur dessa ställs i förhållande till ekonomiska perspektiv.
Jag tycker att det var riktigt intressant så det gick rätt lätt att skriva ihop texten vilket är superskönt. Dock har jag närmare tre veckor kvar till deadlinen men det är alltid skönt att vara klar i förväg.

Nu ska jag ut i solen och chilla med något kallt att dricka...


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.