16 maj 2011

You can spend your money in a million ways

En blogg som jag följer lite då och då är Anna Dabrowskis, en tjej som bor i Las Vegas. Varje gång jag läser nåt där får jag världens lust att åka till Las Vegas och bara hänga. Jag tror att det skulle vara grymt att vara där i någon vecka och lira lite casinospel… you all know that I love Black Jack right?!
Ett riktigt proffs är jag på det också.

Det verkar ju rätt häftigt med alla shower som finns i staden också, allt ifrån konserter med Celine Dion och musikaler till action- och stuntshower. Det finns verkligen något för alla i Las Vegas. Sen blir man ju alltid lite extra partysugen när man hör Martin Stenmarcks låt Las Vegas också och allt som han nämner i den.

Sist men inte minst så har jag ju sett Oceans Eleven med alla lyxhotell som är so my style, så en resa till Sin City är rätt lockande just nu.  Om ni vill veta mer om Las Vegas eller kanske är helt inställda på en resa dit redan nu så checka in Las Vegas Online. Jättebra för alla som vill veta mer om Sin City och allt som erbjuds där.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.