15 maj 2011

Yesterday's workie workie

Igår jobbade jag ju i trädgården och var barnvakt så här kommer två bilder ifrån det. Den första är när jag och Sienna lekte kurragömma med hennes paraply. Självklart så blev det ju extra kul med vattenspridaren på så att paraplyt faktiskt hade en funktion. Sen så hade hon med sig någon batteridriven hamster eller nåt som också fick va med och leka...

Den andra bilden är när jag "klipper gräset", just nu är det typ inget annat än jord på vår tomt så då blir det till att använda häcksaxen när man ska klippa det lilla gräs som finns. Förutom "gräsklippningen" så grävde jag en jäkla massa för att vi skulle kunna lägga ölandsstenar längs husväggen... blev riktigt bra!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.