24 maj 2011

The unglamourous truth

 
Alltså usch, jag gillar verkligen inte det här men jag tänkte vara lite annorlunda och slänga upp en bild på mig själv som jag ser ut direkt när jag vaknar... med andra ord helt ostylad. Bilden är tagen direkt från minneskortet i kameran, ingen ljusredigering (vilket är det vanligaste... nothing else) eller något som helst annat.

Efter att ha sett bilden själv så kan jag ju bara säga "Thank God for L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Ice Cool eye roll on"

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.