8 maj 2011

Surprise call of the night

Alldeles nyss så ringde det på min mobil, "Dolt Nummer" med stora bokstäver. Jag brukar aldrig svara när det är dolt nummer så självklart svarade jag inte. Sen fortsatte det ringa typ sex gånger och hela tiden var det dolt nummer. Jag fortsätter ignorera det och sen till slut ringer det igen och då dånar låten nedanför ut i hela rummet. 

Det var bästaste Carro som ringde! Fan vad jag har saknat henne alltså!! Det är helt sinnessjukt men nu ska vi i alla fall ses på söndag så det kommer bli riktigt toppen.

 
 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.