4 maj 2011

Right or wrong, who decides?

Igår såg jag Plastikturisterna på Kanal 5 och jag måste säga att det var minst sagt intressant. Inte för att jag själv vill göra något ingrepp utan för att plastikturism faktiskt är en växande industri.

Personligen känner jag inte ett behov av att göra något ingrepp eftersom jag är väldigt nöjd med mig själv men däremot tycker jag inte, som många andra, att det är hemskt och tabu med plastikkirurgi. Jag tycker att det är upp till var och en och om man är väldigt olycklig över något på sin kropp är det jättebra att man kan korrigera det och må bättre med sig själv. (Sen är hela Kissie-grejen en separat sak, det har gått till överdrift!)

Jag måste erkänna att tidigare har jag varit väldigt emot skönhetsingrepp men när några kompisar gjorde läppförstoringar med Restylane och så fick det mig att tänka om, dom såg inte ut som ankor efteråt utan det blev jättesnyggt.

Jag tror att många associerar skönhetsingrepp med alla dom extremfall som finns där ute som ser ut som riktiga freaks. Dom flesta gör ju småingrepp nuförtiden och det resulterar inte i ankläppar eller botoxmonster. Det gäller liksom bara att ha lite sunt förnuft och inte gå till överdrift om man känner att man vill göra ett ingrepp.

Så hur är det egentligen, vem har rätt att bestämma om skönhetsingrepp är rätt eller fel?
Personligen tycker jag att det är upp till var och en men jag tycker verkligen att man ska tänka efter innan man gör något. Det är ju faktiskt något som håller i sig alltifrån 6 månader till hela livet!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.