25 maj 2011

Protect the skin you're in #5

För några år sen körde Marc Jacobs igång kampanjen "Protect the skin   you're in" för att öka medvetenheten och stödja forskningen om   hudcancer. Nu när solen äntligen har titta fram och folk börjar sola så  har jag ju hakat på hans kampanj och kört igång min bildserie för att  påminna er om  det här...
 


4 comments:

 1. Gud asså DU är så jävla snygg! Varför har inte jag en pojkvän som dej?!

  SvaraRadera
 2. Fyfan vad snygg du är! <3

  SvaraRadera
 3. Din blogg har tatt ett stort kliv framåt, lätt den snyggaste designen (och bloggaren!!)

  Puss

  SvaraRadera
 4. Du e så jttesööööt

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.