5 maj 2011

Protect me from what I want.. from StayHard

Här är lite plagg från Stayhard som jag tycker skulle vara otroligt grymma i sommar. Tanktopparna är ju snygga på stranden till ett par schyssta badshorts. Skjortorna fungerar dygnet runt, till shorts, jeans och allt annat. Jag tycker om att dom var enkla och stilrena och att kragen är i en annan färg är ursnyggt!
Tröjorna passar perfekt till en en härlig sommardag när man sitter på ett café eller går på en shoppingrunda, avslappnat och snyggt.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.