21 maj 2011

Look what I bought... yet again

Här kommer bilder på mina senaste inköp. Tröjorna två av tröjorna köpte jag på H&M när jag var i Nyköping tidigare i veckan. Den mörka mysiga ulltröjan och klockan köpte jag igår efter min intervju på Svenska Institutet. Intervjun kände som om den gick bra och människorna jag fick träffa var riktigt trevliga. Som en liten belöning efter intervjun blev det lite shopping och mina val föll alltså på klockan och tröjan.

 
Tischa #1 - Divided by H&M
Tischa #2 - Divided by H&M
Tröja - H&M
Klocka - Regal

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.