5 maj 2011

Just wait a second. I think I'd like to have a glass of wine

Ja som ni kanske redan vet så använder jag ju glasögon... och nu är det på tiden att uppdatera dom en aning. Jag tycker alltid att det är lika svårt för det är ju faktiskt en accessoar som man lever med minst 12 timmar/dygn! Hittills har jag haft Moschino och Gantglasögon som jag har trivts otroligt bra med men nu har jag hittat mina drömbågar(!!!!) och dom kommer ifrån...
 
Här är dessutom ett av mina favoritcitat från superdesignern
Tyvärr avled han 2007 men man måste verkligen säga att han har gjort ett
avtryck i modehistorien

"I certainly think fashion makes your life better, that you have a more positive outlook... It's a way of engaging in the world... and fashion is a way of communicating and projecting an image of who you feel you are and the kind of person you wish to attract"

// Gianfranco Ferré

1 comments:

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.