8 maj 2011

Inspiration: Massimo Dutti

Precis som många andra modeföretag satsar Massimo Dutti på färg men ändå på ett mer nedtonat sätt än till exempel Tommy Hilfiger. Det jag tycker om mest med Massimo Duttis vår/sommarkollektion (i och för sig varje år) är att den är uppklädd utan att vara för strikt, det är vardagsklass!

Mina favoriter från lookbooken här är bland annat skinnjackan, scarfen, badbyxorna och jackan på sista bilden. Massimo Dutti är verkligen stilfullt och till ett väldigt överkomligt pris.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.