14 maj 2011

Inspiration: Giorgio Armani

Här är några av kläderna som visades på Giorgio Armanis sommar/vår-visning. Personligen är jag en storkund hos Armani och innan dom la ner sin butik på Biblioteksgatan fanns jag till och med registrerad i deras kassa. Jag verkligen älskar Armanis kläder för dom är väldigt enkla men så himla snygga och annorlunda. Om man tittar på snittet på jackorna och kavajerna från årets vårvisning tycker jag att snittet är otroligt snyggt, det ger en modern touch till ett traditionellt plagg som skinnjackor och kavajer.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.