6 maj 2011

Inspiration: Filippa K

Målet med årets vår/sommarkollektion var enligt Filippa Knutsson själv att gå tillbaka till det som Filippa K var från början, nämligen minimalistiskt och stilrent. Jag tycker verkligen att hon har lyckats och vad som verkligen gör mig förtjust i årets kollektion är hur hon blandar traditionellt med trendigt! Det är så otroligt snyggt med stilrena och enkla plagg som kavajer i jordfärger som beige och brunt men sen när hon får in färgklickarna med färger som exploderar i kontrast gör mig så glad! Shortsen och jackan i oranget är riktigt snygga och jag tycker om hur de står i kontrast till mer enkla plagg i traditionella färger. Filippa K har fått till en riktigt snygg vår/sommarkollektion i år!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.