8 maj 2011

If you dig really deep you will surely find

Igår gick jag igenom min garderob riktigt ordentligt och jag hittade massor av plagg där prislappen fortfarande satt kvar. Sen hittade jag också en sjukt snygg vit jeansjacka från Tiger of Sweden som jag helt hade glömt bort att jag hade.

När jag köpte den så var den alldeles för stor men jag kunde bara inte motstå den så jag var tvungen att köpa den. Nu däremot så passar det helt otroligt bra! Med andra ord har jag hittat en av årets sommarplagg utan att behöva springa i affärer, i och för sig rätt tråkigt men men

Nu ska jag snart dra iväg och tvätta bilen och sen blir det raka vägen in till city för att luncha och shoppa med bästaste Jenny!

 Partybild från i somras

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.