17 maj 2011

I'd rather perish than spend time with those weirdosJag kollade på Semesterduellen på TV3 här om dagen och familjen Lindgrens semester är helt i min stil, precis vad jag är van vid liksom. Den andra familjens semester är ju typ "the vacation from hell" enligt mig. Jag skulle aldrig och jag menar aldrig vilja åka till Indien och bo i ett litet rum och dela med massa andra personer. Alltså kom igen, det är ju ingen relax alls! Jag skulle bli så sjukt stressad av att bo som en sardin. Sen är jag inte direkt ett fan av religiösa roadtrips heller, typ som den som den andra familjen tar med alla på. Ok jag kan tycka att det är kul med kultur (museer och kanske kolla i nån känd kyrka eller nåt).Familjen Lindgrens semester = SO MY STYLE AND WHAT I'M USED TO
Familjen Molnias semester = ETT STRAFF FÖR MIG!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.