16 maj 2011

I totally forgot...

I fredags var jag ju inne i city och lunchade/shoppade med Linnea och självklart tog jag lite bilder. Jag hade helt glömt bort bilderna innan jag såg dom i kameran nu.

I alla fall så tog vi en shoppingtur till mina favoritaffärer Gucci och Louis Vuitton i jakten på en liten sak som jag vill ha. Tyvärr hade Louis Vuitton inga inne just nu och Gucci hade en som var riktigt ful! Efter att ha fyndat lite på H&M (bild kommer upp sen) så drog vi till Grodan och åt lunch. Vi beställde in varsin Club Sandwich och of course I had some french fries on the side.

Det var nästan helt packat på uteserveringen så några som kom efter oss fick inget bord. Det var inga problem för oss, as usual! ;)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.