18 maj 2011

I'm so sorry to laugh but it is really funny

Jag kom precis till skolan och har satt mig utanför klassrummet och väntar på Hanna och Mariam. i vanliga fall är det ju sjukt tråkig att vänta MEN idag är det en person som har blivit inlåst på toaletten och det står två väktare utanför. I vanliga fall skulle kag inte tycka att det var kul att någon blev inlåst men hon skrattar själv och då är det ju ok för mig också.

Idag kom jag ihåg att ta med laptopskyddet också så datorn inte repas. Vanligtvis är jag jätteslarvig med det annars.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.