7 maj 2011

I hit the bullseye and with one shot I hit the spot

Idag är det riktigt toppenväder här så jag har spenderat större delen av dagen ute i solen. Senare ikväll kanske det blir filmkväll med Sigis och Sandra. I annat fall blir det filmkväll själv... kinda sucks but still fun.

Imorgon är det riktig chilldag i city med Jenny. Lunch på någon härlig uteservering och sen shopping!! Obligatoriskt besök på Marc Jacobs as usual och sen blir nog lite andra affärer, somrigt väder gör mig alltid extra shoppingsugen. Kolla väderprognosen för imorrn liksom... I love!Nu ska jag låta datorn arbeta lite i fred med att konvertera filmer till pappas Galaxy Tab.

Love ya'll!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.