16 maj 2011

Hmm, I don't know if this is cute or just scary ♥

Hmm, idag fick jag det här mailet till min blogg-inbox. Jag tycker att det är jättegulligt (men samtidigt liite scary haha). Alltså jag vet ju att det är en massa människor som läser min blogg men jag trodde inte att dom skulle sätta upp min bild i sina skåp och sånt hehe. Jag kommer ihåg när jag gick på högstadiet och mina tjejkompisar hade bilder på olika kändisar(!!) i sina skåp... nu är jag en av dom som är uppsatta på en skåpdörr.

Stor kram till Jasmina och hennes kompisar!

3 comments:

  1. Nä men usch! Bakgrundsbild i mobilen hade väl räckt eller?

    SvaraRadera
  2. Haha gulligt men håller med om att d e lite läskigt :P

    SvaraRadera
  3. Kan du inte lägga upp lite bilder från när du va yngre? Typ för att man ska få se om du va smal, tjock eller så

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.