6 maj 2011

Hello everybody, get up and dance

God morgon, god morgon!

Idag är det storstädning på schemat här hemma. I helgen kommer det nämligen hit lite gäster men då har jag planerat att fly fältet och åka in till city för att träffa Jenny. MEN snäll som jag är hjälper jag till lite här hemma först, till exempel genom att dammsuga huset + gästhuset. Nu laddar jag iPhonen med lite fräsch musik så att dammsugningen blir lite roligare och lättare.

Senare idag måste jag ner till banken och även ner till optikern för att beställa hem nya glasögon.
Nej nu måste jag verkligen sätta igång med dammsugningen.

Over and out,
A.J Knight ;)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.