13 maj 2011

Happy but crappy

Tja tja bloggen!!

Har precis varit inne i city och lunchat/shoppat lite med Linnea. Bland annat var vi inne på Louis Vuitton och jag skulle köpa en sak men tyvärr var den slut, ska förbi snart igen för att se om dom fått in den. 

Tog lite bilder så dom kommer upp sen. Imorse märkte jag förresten att det var nåt tekniskt fel på bloggen, jag kunde inte logga in och skriva nåt så nu mobilbloggar jag. Lovar att uppdatera mycket så fort felet är fixat. 

Dagens outfit har precis plåtats förresten ;)

Här är ett litet smakprov

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.