5 maj 2011

Get a kickstart with fruity flavours

Frukost/Brunch-smoothie! Smoothies är typ det bästa som finns och sen är det ju nyttigt också ;) och vad är bättre än det på morgonen?

Den som jag har gjort idag är med hallon, blåbär och jordgubbar... yummy! Nu ska jag ta och fixa i ordning mig och sen ska jag fixa lite här hemma idag. 

Den första tanken som slog mig imorse när jag vaknade var vad jag ska köpa på Marc Jacobs nästa gång. Det finns så otroligt många snygga saker där men jag tror jag vet redan nu... of course kommer det upp bilder om jag har köpt något nästa gång jag är inne i city. By the way kommer det upp bilder på mina senaste inköp lite senare idag.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.