22 maj 2011

Finally, here are some answers (part 3)

Här kommer äntligen svaren till frågestunden (part 3)! Eftersom det kom en hel del frågor så har svaren blivit uppdelade i flera inlägg och här är den tredje och sista delen för den här gången.

Vad tycker du om dom andra bloggarna? 
Dessie: Helt klart den snyggaste bloggerskan, rätt ok blogg men när kommer låten?!
Paow: Verkar schysst men lite tråkig blogg.
Kissie: No comment
Kenza: Snygg och så, bloggen har jag inte läst på länge
Tyra: Snygg och rätt bra blogg
Amir: Jättetrevlig kille IRL, bloggen är kanske inte den bästa. Enligt min smak.
Hugo: Helt ok

Vilket är ditt favoritvin? 
George Breuer (vitt vin). En Riesling, finns på Systembolaget för 109 kr

Tycker du att du borde räknas som en känd bloggare? 
Nej inte direkt. Bara för att vissa känner igen mig på stan, skickar fanbilder och så tycker jag inte att jag är "känd". Jag kanske är en E eller D-kändis haha

Varför tränar du? Du är ju sjukt snygg som du är nu! 
För att jag tycker om det + att man kan alltid bli snyggare. Jag vill inte bli en överdimensionerad oxå men lite mer definierade muskler är ju snyggt ;)


Beskriv hur din "perfekta dejtkväll" ser ut:
Dels den som du skulle ta med någon på men också den som du vill bli medtagen på.
 
Den var svår, det är ju alltid mysigt att gå ut och äta på något trevlig ställe och chilla (lite kliché kanske). Det allra mest romantiska som jag nog skulle göra och helst vilja bli medtagen på är hemlagad mat och sen mysa framför en film i soffan eller bara sitta och prata med varandra med lite tända ljus. En av dom allra mest romantiska kvällarna jag har varit med om var faktiskt förra sommaren, och det roliga är att det inte var meningen att det skulle vara romantiskt från början... vilket gjorde det hela ÄNNU MER romantiskt.


Ditt utseende på en skala 1-10 enligt dig själv?
7-8 kanske? 

Vad tycker du är det bästa med att blogga?
Det är kul att kunna se tillbaka på vad jag har varit med om, hur jag skrev om saker när jag var yngre och självklart den extra inkomsten som bloggen faktiskt är.

Vad är mindre roligt med att blogga? 
Att jag ibland känner mig tvungen att skriva något även om inget speciellt har hänt. Det är inte roligt eftersom att det känns som om jag "sviker" läsarna lite genom att inte ha gjort något speciellt kul. Å andra sidan så är det ju min verklighet och ingen människas verklighet är rolig 100% av tiden. 

Vad tjänar du på att blogga? 
No comment. Men jag kan definitivt säga att det gör skillnad i shoppingkassan.   

Hur mycket pengar spenderar du ungefär på en månad? 
Det beror helt på från månad till månad men det är någonstans mellan 500-5000 kanske 

Varför började du blogga?  
Först var det mest för att mina kompisar skulle kunna läsa vad jag gjorde när jag var på Marstrand under sommaren. Sen hittade lite andra människor min blogg och ju fler som läste desto mer utvecklades bloggen till det den är idag men som sagt från början var det mest för mina kompisar och familjen. 

Ångrar du något som du skrivit på din blogg?  
Det är klart jag gör men det är sånt som jag skrev när jag var yngre och inte visste att bloggen skulle växa till det den är idag. Gjort är gjort och jag står för det idag, även om jag kanske har gjort dumma val tidigare.

Berätta om något du ångrar.
Något jag ångrar idag är att jag har rökt, jag gjorde det när jag gick på gymnasiet precis som många andra ungdomar. Idag röker jag inte och vill inte röka igen, dock tycker jag att det luktar rätt gott när andra röker i närheten av mig haha


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.