12 maj 2011

Coffee, sun and a good friend

Ja nu har Sandra precis varit här och vi har suttit ute i solen med varsin latte och bara chillat. Det är så otroligt skönt på vår tomt för det blåser inte och det är strålande sol. Som vanligt snackade vi om allt möjligt och i 5 minuter satt vi och var helt fascinerade utav några getingar som satt och åt på våra trädgårdsmöbler.

Visst ja, jag var ju på bilprovningen med min Alfa Romeo och den blev godkänd! Riktigt skönt att slippa fixa massa saker med den och så.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.