14 maj 2011

Coffee, friends, laughter and sunshine. Life is good!

Idag har det varit en riktig arbetardag här. Jag har grävt och flyttat stenar i trädgården och sen var jag barnvakt åt grannarnas dotter i några timmar. Sandra och Sigis var här och hjälpte till, Sigis har lånat en grävskopa som han grävde upp gräsmattan (mossmattan). Självklart blev det fikatimes, Vanilla Latte för min o Sandras del of course!

Nu ska jag iväg och handla mat så jag har nåt att mumsa på till ESC2011!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.