11 maj 2011

Bric's Campari (Limited Edition)

Här är det italienska väskföretaget Bric's väskkollektion "Campari" som är en limited edition kollektion.
Jag tycker väskorna är riktigt coola och mönstret är enormt snyggt. Risken är dock att man ser ut som en jubelidiot på flygplatsen om man har ett helt set med "Campari-väskor". Med andra ord räcker det men en eller möjligtvis två delar ur kollektionen. Mina favoriter är helt klart tote-väskan för 250 euro och sen weekendbagen för 239 euro.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.