22 maj 2011

Best customer service ever!

 
Igår var jag inne på Marc by Marc Jacobs för att kolla på ett par solglasögon som jag sett i senaste numret av King. Tyvärr hade dom inte det paret inne men då tog dom mitt mobilnummer och sa att dom skulle ringa till King och fråga om artikelnummer osv för att kunna ta reda på exakt vilka solglasögon det var (jag visade en bild).

5min senare ringer dom och berättar vilket artikelnummer solglasögonen har osv... hallå, bra service! Riktigt nice när en butik tar sig tid och anstränger sig för att bemöta sina kunder. Jag har och kommer alltid att gillar Marc Jacobs. Expediterna där inne är alltid trevliga och stämningen är alltid på topp! Speciellt stort tack till Robert som jobbar där.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.