10 maj 2011

Baptiste Giabiconi

Favvooutfit, fungerar alldeles utmärkt både på våren och tidig höst. Baptiste Giabiconi är en riktigt cool modell som kan göra väldigt många olika typer av bilder. Abercrombie & Fitch-modellerna till exempel kan ju bara göra A&F-bilder ungefär. Baptiste är mer mångsidig och det tycker jag är väldigt bra.

1 comments:

  1. wihiiooo jag älskar din blogg!!! now and forever!
    Jag är ett GALET freak som stalkar dig på stan ibland.. jag vill så gärna komma fram men jag vågar inte!! thihi

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.