23 maj 2011

Absolute Favourite

Det här är nog min absoluta favoritdryck! Den är precis sådär somrig och fräsch och med små bitar av Aloe Vera i gör att det känns som ett mellanmål. Första gången jag drack det var jag inte direkt överförtjust men nu älskar jag den!3 comments:

 1. Åhh aloe vera! Den e såå god jue.
  Förresten va snygga kläder du hade idag, lite saade stil men snyggare jcka :) j såg dig på ikea :D

  SvaraRadera
 2. Vilken Eric Saade outfit körde du på? Håller med Sarah om att du va snyggsare, fast ja inte har sett dig :P

  SvaraRadera
 3. kommer ALDRIG gilla denna dryck.. usch håller på spy av den.. hahahaha :D hoppas de är bra med dig! förlåt för att jag inte hört av mig men jag har fullt upp nu! åker ju till kos om 1,5 vecka, studenten osv osv..

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.