20 apr. 2011

Welcome to the material world of mine

Alltså nu sitter jag och försöker planera ihop vad jag ska ha på mig/ta med mig till gruppmötet jag ska på imorgon för mitt projektarbete och då kickar I-landsproblemen in... vilken väska ska jag ha imorgon, vilken är snyggast?!

Samtidigt som det är en mycket viktig fråga i mitt liv (eftersom mycket kretsar runt utseende och så) så känns det riktigt hemskt! Tänk på alla de människor som lever under extrema förhållanden liksom.

Nej nu ska jag gå och försöka fixa i ordning inför imorgon...

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.