25 apr. 2011

Summer is closing in at the speed of light

Visst är det härligt att sommaren äntligen börjar närma sig med stormsteg! Under påskhelgen har jag hunnit med fyra golfrundor, i tunna byxor och piké! Dessutom börjar trädgården bli så sjukt fin med alla blommor som har slagit ut. Ikväll blir det nog ytterligare en golfrunda, riktigt härligt!

Här är lite blombilder från trädgården, jag gillar verkligen att det äntligen blir lite färg ute! Dagen hittills har tillbringats ute i solen med en bok och självklart Blåvitt-Kalmar i iPhonen... couldn't get any better!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.