2 apr. 2011

Protect me from what I want

Ni vet när folk som man inte känner bara skriver "hej" på typ Facebook eller någon annan community, jag blir riktigt störd över det. Vill ni något så skriv i alla fall en ordentlig mening om ni vill ha kontakt med mig. Nu ska jag inte kasta sten i glashus egentligen för när jag var yngre och ville få kontakt med nån på Lunarstorm så skrev jag också bara "hej". Men kom igen, nu är väl dom flesta som skriver till mig vuxna så skriv ordentligt tack. 


Jag har funderat lite på varför vissa människor bara skriver ett ord eller nåt för att försöka ta kontakt och jag tror att det beror väldigt mycket på blyghet. Kanske har personen kollat in din profilsida flera gånger och inte vågat ta steget (som jag pratat om förut). Om man nu vågar skriva "hej" så borde man i alla fall kunna lägga till "hur är det med dig?" eller något annat trevligt. Jag är inte farlig liksom, inte heller de flesta andra människor som man kanske vill ha kontakt med.

Jag, och många andra, blir ju oftast glada när någon skriver till en så passa på att våga skriva lite mer. Tänk på att bara ett "hej" kan bli raderat medan ett trevligt men kort litet meddelande kan leda mycket långt.

Alla ni blyga där ute, våga ta för er mer! Det värsta som kan hända är att ni inte får något svar och då var det kanske inte meningen att ni skulle få kontakt och att det finns någon trevligare där ute som väntar på just DIG.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.